• 23 Nisan Mah. Atabulvarı Gizemler Plaza 3 No:5/17 Nilüfer / Bursa
  • 0 224 451 16 67
  • demiron@demironip.com
  • Avukat ve Avrupa Patent Vekili Hatice Özlem Sezgin demiron IP A.Ş.’nin yönetici ortağı oldu.

    Tarih: 27/07/2018

    Avukat ve Avrupa Patent Vekili Hatice Özlem Sezgin şirketimiz Demiron Inovasyon ve Teknoloji Yönetimi A.Ş.’nin yönetici ortağı oldu.

    2016 yılından beri olan uyumlu çalışmalarını 9 Nisan 2018’de kurulan demiron IP A.Ş. çatısı altında devam ettirmek isteyen Yüksek Endüstri Mühendisi İlker Demir ve Avukat Hatice Özlem Sezgin böylece yollarını yeniden birleştirdiler. Fikri mülkiyet alanında hukuk ve tekniğin öneminin bilincinde olan ikili bu sayede müvekkillerinin sadece başvuru ve tescil süreçleri ile ilgili taleplerini değil, hukuki süreçlerdeki ihtiyaçlarını da tek bir firma çatısı altında karşılayabilecek düzeye gelmişlerdir.

    Avukatlığının yanında Türk Patent Vekili ve Avrupa Patent Vekili olan Hatice Özlem Sezgin fikri mülkiyet alanında 2001 yılından beri aktif olarak çalışmaktadır. O tarihten beri çok sayıda marka, patent ve tasarım itirazlarını, tecavüz, hükümsüzlük ve haksız rekabet davalarını başarılı biçimde yürüten Sezgin Coğrafi işaret tescili konusunda da tecrübeli olan ender avukatlardan biridir. Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemelerinde ve Asliye Ticaret Mahkemelerinde fikri mülkiyet hukuku, haksız rekabet hukuku konularında Bilirkişilik de yapmaktadır. Sezgin hakkındaki daha fazla bilgiye ekibimiz bölümünden ulaşabilirsiniz.

    Kendisine yeni meslek hayatında başarılar dileriz.